Select Page

Key Accountmanager Zuid Oost Nederland

Key Accountmanager Zuid Oost Nederland

Key Accountmanager Zuid Oost Nederland

Key Accountmanager Zuid Oost Nederland

Key Accountmanager Zuid Oost Nederland

Key Accountmanager Zuid Oost Nederland

Key Accountmanager Zuid Oost Nederland
Aan de slag bij Blubase? Dat betekent werken bij een jonge, snelgroeiende onderneming in een ambitieus team. We hebben een prachtig product en opereren in een dynamische markt die volop in beweging is. En we zoeken nog een Key Accountmanager voor de regio Zuid-Oost Nederland! Beweeg jij mee?
 

Job definition

Als Key Accountmanager ben je het aanspreekpunt van BluBase voor de aan jou toegewezen B2B klanten en prospects in de regio Zuid-Oost Nederland. Dit betreft ruwweg de regio Zuid-Oost onder Utrecht. Deze klanten zijn actief in de markt voor duurzame energie en de installatiebranche en behoren tot de grootste in de branche. Je rapporteert in deze functie aan onze Commercieel Directeur. Het betreft een functie voor 40 uur met als standplaats Zwolle.

Taken en verantwoordelijkheden:
 • Het verder in kaart brengen van de markt qua samenwerkingspartners;
 • Het gesprek aangaan met (nieuwe) installateurs om onze BluBase producten te promoten en eventueel Business met ons te doen;
 • Iedere dag jouw klanten uit te dagen om het beter te doen;
 • De relatie en behoeftes van de klanten verder uitdiepen en onderhouden;
 • Het actief overdragen van kennis en ondersteuning aan de klanten;
 • Het ondersteunen om de orders van onze klanten samen met de verkoop binnendienst en Operations zo gestroomlijnd mogelijk te versturen;
 • Naast je primaire taken ben je integraal onderdeel van het team BluBase waarin we elkaar helpen en ondersteunen met alles wat er elke dag moet gebeuren.

Job qualifications

 • Minimaal een afgerond MBO diploma;
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de rol van (Key) accountmanager;
 • Wonend in Zuid-Oost Nederland;
 • Affiniteit met techniek is een pre;
 • Uitstekende spreek- en schrijfvaardigheden in het Nederlands en Engels.
En… We vinden het belangrijk dat je gewoon een vrolijke vent of vrouw bent. Iemand die niet zomaar een baan zoekt, maar die samen met ons wil groeien. Want mensen bij Blubase zijn nieuwsgierig, ondernemend, fanatiek en sociaal. Dat heb je absoluut nodig om bij ons te slagen.

Join our team for an adventure you will never forget

Job offer

Als collega bij BluBase krijg je:
 • Leuke collega’s die je graag verwelkomen;
 • Een goed salaris, passend bij jouw opleiding en ervaring;
 • 25 vakantiedagen op basis van fulltime werkverband;
 • 2 extra vrije dagen in te zetten voor het goede doel; 
 • Premievrij pensioen met een optie om bij te sparen;
 • Volop ontwikkelmogelijkheden, we investeren graag in de toekomst;
 • Een baan in een gezond en succesvol bedrijf dat zich begeeft in een dynamisch groeiende markt;
 • Iedere dag een verzorgde lunch op kantoor Zwolle samen met je collega’s;
 • Lease auto, laptop en telefoon.
Bovendien levert BluBase producten die echt onderscheidend zijn in de markt en die prettig en makkelijk te gebruiken zijn. Een plezier om mee te werken!

About us

Bij BluBase zijn we actief in de bruisende zonne-energie markt. Voor die markt maken en leveren we montagesystemen voor zonnepanelen. Iedere dag zorgen we er met elkaar voor dat installateurs kunnen doen waar ze goed in zijn; zonnepanelen installeren. Ons motto is dan ook ‘waar krachten zich bundelen ontstaat energie’. Dat geldt voor de samenwerking met onze klanten en leveranciers, maar ook voor onze medewerkers. Onze medewerkers zijn jong, energiek en gedreven. De beste resultaten behalen we door intensief met elkaar samen te werken en het beste in elkaar naar boven te brengen. We investeren dan ook in de training en opleiding van onze mensen, waardoor jij je kunt blijven ontwikkelen. Maar bij BluBase zijn we ook best een beetje eigenwijs, we geloven echt in onze manier van werken. Bij BluBase werken is nooit saai, er gebeurt hier altijd wat!
 
BluBase is onderdeel van Enstall, een wereldwijd toonaangevende leverancier van montagesystemen voor zonnepanelen op elk type dak. Enstall zit gevestigd in de EU en Verenigde Staten en bestaat uit een groep van business units, waaronder Esdec, BluBase, CPX en Sunfer in Europa. Elke business unit bedient een specifiek segment van de markt voor zonnepanelen op het dak. Denk aan het verkoopkanaal, het daktype, de installatiemethode of de klantvoorkeur. Onze klanten zijn installateurs, distributeurs en EPC-bedrijven.
 
Overige facts & figures:
 • We zijn trots op al onze 650+ collega’s wereldwijd, die samen meer dan 20 nationaliteiten delen.
 • Wij bedienen klanten wereldwijd in meer dan 25 landen.
 • Wij werken samen met een groot en divers netwerk van leveranciers en distributeurs in meer dan 150 landen wereldwijd.
 • In de afgelopen vijf jaar hebben we 300+ nieuwe producten geïntroduceerd.
 • Onze jaaromzet bedroeg 669 miljoen euro in 2022 en 357 miljoen euro in 2021.
 • In 2023 is Enstall gewaardeerd als ‘World Class Workplace’, we vinden het belangrijk dat iedereen die bij ons werkt of solliciteert de kans krijgt om het beste van zichzelf te laten zien en zowel professioneel als persoonlijk kunnen groeien.
Gelijke kansen en diversiteit
Bij Enstall geloven we in de kracht van diversiteit. Onze verschillende achtergronden, meningen en culturen verrijken onze werkomgeving. De unieke kijk op zaken van elk teamlid vergroot ons gezamenlijk vermogen om problemen op te lossen. Wij zijn ervan overtuigd dat onze diversiteit een positief effect heeft op onze creativiteit en dat dit ons als bedrijf flexibeler en weerbaarder maakt.

Enstall Empowers
Als onderneming vinden we het belangrijk om positief bij te dragen aan een toekomst met gelijke toegang tot duurzame energie voor iedereen. Met deze gedachte hebben we in 2021 Enstall Empowers opgericht van waaruit we verschillende projecten op het gebied van solar steunen die impact hebben op jongeren en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Werknemers hebben de mogelijkheid om twee dagen vrij te nemen om deze 'Empower Hours' in te zetten voor liefdadigheidsactiviteiten.

Interested?

Ben jij enthousiast geworden over deze functie binnen ons prachtige bedrijf? Solliciteer dan via de ‘Apply Now’ knop en upload je CV en motivatiebrief. Heb je eerst nog vragen? Dan kun je per email contact opnemen met Charlotte Nobel (Corporate Recruiter) via charlotte.nobel@enstall.com of via 06 25 55 19 52. #LI-Blubase
 
We appreciate the offer of assistance; however, Enstall does not accept unsolicited resumes from search firms. Any resumes submitted by search firms to any Enstall employee via email, the Internet, or directly, without a valid written search agreement, will be considered the exclusive property of Enstall, and no fees will be paid in the event that the candidate is hired within the Enstall company.

Like what you see?
Apply now!

Still not convinced?

Here are some more reasons you should join:

We stand for a better future We have the best team We are here to make a change!