Business Support

De collega’s van Business Support zorgen ervoor dat het reilen en zeilen van de organisatie vlekkeloos verloopt. Dit geldt voor dagelijkse operationele zaken maar ook strategische plannen voor de komende jaren. Hierbij kun je denken aan een breed scala van activiteiten: van het up to date houden van onze computersystemen en de inhoudelijke afhandeling van contracten tot het onderhouden van de gebouwen of het begeleiden van onze medewerkers in hun ontwikkeling binnen de organisatie. Sommige collega’s werken voor de groep en daarmee wereldwijd, anderen voor de regio Europa of Verenigde Staten. En weer anderen werken voor een business unit. Allemaal vakmensen die onmisbaar zijn om succesvol te kunnen zijn, groei te realiseren en daarmee bij te dragen aan een duurzame energietransitie.  

De business ondersteunen betekent dat je altijd in contact staat met collega’s van andere disciplines of afdelingen. Je houdt ervan te werken met verschillende business units en business partners, of dat nu lokaal of internationaal is. Je zorgt ervoor dat je op de hoogte bent van de ontwikkelingen in jouw vakgebied die relevant zijn voor de organisatie en de sector.

“Het mooie aan het werken bij Enstall is dat we samen bouwen aan verdere professionalisering en groei van de organisatie. Maar niet alleen het bedrijf groeit, ook ik als finance professional krijg die mogelijkheid!”

Bart van Ooijen

Financial Controller

“Bij Enstall heb ik de mogelijkheid gekregen om intern door te groeien. Het is een fijne organisatie met oog voor haar medewerkers.”

Geert Muller

Dynamics Support Employee

“Bij Enstall voel ik mij als onderdeel van de ‘Enstall family’ erg gewaardeerd en krijg ik volop de kans mijzelf te ontwikkelen en door te groeien.”

Morgan Verkes

HR Business Partner

Check our current vacancies in
Business Support