System Administration Stage

System Administration Stage

System Administration Stage

System Administration Stage

System Administration Stage
Wil jij ook de overgang naar duurzame zonne-energie voor toekomstige generaties mogelijk maken? Wil je stage lopen in een innovatief en internationaal groeiend bedrijf? Ben je geïnteresseerd in systeembeheer en andere IT-werkzaamheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Job definition

Als stagiair Systeembeheer ondersteun je ons IT-team. Dit houdt in dat je tickets aanmaakt, helpt bij projecten en deel uitmaakt van de IT-helpdesk. We werken volledig met Microsoft Azure en beveiliging is een onderwerp dat momenteel prioriteit heeft. Je zult ook regelmatig vergaderingen hebben met collega's uit Spanje en de Verenigde Staten. Dit is een stage voor 32-40 uur per week gebaseerd in Deventer.
Vertaald met DeepL.com (gratis versie)

Job qualifications

We zijn op zoek naar een proactieve en gemotiveerde student. Je bent communicatief sterk en gaat een gesprek niet uit de weg. Je spreekt en schrijft vloeiend in zowel het Engels als het Nederlands. Daarnaast ben je enthousiast, oplossingsgericht en kun je goed omgaan met afwisselende taken. Enige ervaring met Microsoft Azure is een pré.

Join our team for an adventure you will never forget

Job offer

Als stagiair bij Enstall krijg je:
 
 • Leuke collega's die je graag verwelkomen in onze Enstall familie;
 • De kans om ervaring op te doen in een snelgroeiende markt;
 • Volop ontwikkelingsmogelijkheden, we investeren graag in de toekomst;
 • Bijdragen aan duurzaamheid;
 • Een stagevergoeding van 800 euro bruto per maand;
 • Een stage in een gezond en succesvol bedrijf in een dynamisch groeiende markt.
 
 
 

About us

Over ons 

Enstall is een wereldwijd toonaangevende leverancier van montagesystemen voor zonnepanelen op elk type dak. Enstall zit gevestigd in de EU en Verenigde Staten. Enstall EU is opgedeeld in de regio’s Noord – West-Europa, Centraal Europa en Zuid Europa. Daaronder vallen de merken Esdec, BluBase, en Sunfer. Elke regio bedient een specifiek segment van de markt voor zonnepanelen op het dak. Denk aan het verkoopkanaal, het daktype, de installatiemethode of de klantvoorkeur. Onze klanten zijn installateurs en distributeurs. Daarnaast hebben we nog onze Global brand en dat is PanelClaw wat zich richt op een andere doelgroep, de grootschalige Solarprojecten. Ons motto is ‘’solar, sooner’’ en als onderdeel van de Enstall-familie, neem je hier actief deel aan! 

Overige facts & figures:

 • We zijn trots op al onze 650+ collega’s wereldwijd, die samen meer dan 20 nationaliteiten delen.
 • Wij bedienen klanten wereldwijd in meer dan 25 landen; 
 • Wij werken samen met een groot en divers netwerk van leveranciers en distributeurs in meer dan 150 landen wereldwijd.
 • In de afgelopen vijf jaar hebben we 300+ nieuwe producten geïntroduceerd.
 • Onze jaaromzet bedroeg 669 miljoen euro in 2022 en 357 miljoen euro in 2021.
 • In 2023 is Enstall gewaardeerd als ‘World Class Workplace’, we vinden het belangrijk dat iedereen die bij ons werkt of solliciteert de kans krijgt om het beste van zichzelf te laten zien en zowel professioneel als persoonlijk kunnen groeien. 

Gelijke kansen en diversiteit

Bij Enstall geloven we in de kracht van diversiteit. Onze verschillende achtergronden, meningen en culturen verrijken onze werkomgeving. De unieke kijk op zaken van elk teamlid vergroot ons gezamenlijk vermogen om problemen op te lossen. Wij zijn ervan overtuigd dat onze diversiteit een positief effect heeft op onze creativiteit en dat dit ons als bedrijf flexibeler en weerbaarder maakt.

Enstall Empowers

Als onderneming vinden we het belangrijk om positief bij te dragen aan een toekomst met gelijke toegang tot duurzame energie voor iedereen. Met deze gedachte hebben we in 2021 Enstall Empowers opgericht van waaruit we verschillende projecten op het gebied van solar steunen die impact hebben op jongeren en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

Interested?

Interesse? 
Ben jij enthousiast geworden over deze functie binnen ons prachtige bedrijf? Solliciteer dan via de ‘Apply Now’ knop en upload je CV en motivatiebrief. Heb je eerst nog vragen? Dan kun je per email contact opnemen met Jacques Hijlkema (HR Businesspartner) via
jacques.hijlkema@enstall.com #Enstall
 
We appreciate the offer of assistance; however, Enstall does not accept unsolicited resumes from search firms. Any resumes submitted by search firms to any Enstall employee via email, the Internet, or directly, without a valid written search agreement, will be considered the exclusive property of Enstall, and no fees will be paid in the event that the candidate is hired within the Enstall company.
 

Like what you see?
Apply now!

Still not convinced?

Here are some more reasons you should join:

We stand for a better future We have the best team We are here to make a change!