Diversity & inclusion

Diversity & inclusion

Gelijke kansen en diversiteit

Bij Enstall geloven we in de kracht van diversiteit. Onze verschillende achtergronden, meningen en culturen verrijken onze werkomgeving. De unieke kijk op zaken van elk teamlid vergroot ons gezamenlijk vermogen om problemen op te lossen. Wij zijn ervan overtuigd dat onze diversiteit een positief effect heeft op onze creativiteit en dat dit ons als bedrijf flexibeler en weerbaarder maakt.

Gewaardeerd als ‘World Class Workplace’, vinden we het belangrijk dat iedereen die bij ons werkt of solliciteert de kans krijgt om het beste van zichzelf te laten zien en zowel professioneel als persoonlijk te kunnen groeien. Maar ons streven naar gelijke kansen voor iedereen blijft niet beperkt tot de werkvloer. In landen waar we actief zijn steunen we lokale projecten om de kansengelijkheid te vergroten. Altijd vanuit het streven dat we onze planeet schoner, gezonder en leefbaar moeten houden voor de generaties na ons. Want dat is ons uitgangspunt.

En met elk nieuw zonnepaneel dat met onze producten wordt geïnstalleerd, komen we een stap dichter bij ons ultieme doel: een duurzame toekomst.