Marketing

De verschillende marketingteams in Europa en de Verenigde Staten brengen onze purpose– to accelerate the installation of solar to enable the global energy transition – naar een hoger niveau. Samen delen ze de focus om de ontwikkelde marketingcommunicatiestrategie in te zetten om onze merken nog meer te laten groeien. Elk team werkt op eigen wijze aan het vertalen van de commerciële doelstellingen naar concrete (online) marketingacties. Onze marketingteams verzorgen het ‘gezicht en de stem’ van alle business units en fungeren ook als de ‘ogen en oren’ voor trends & concurrentie. Of het nu gaat om het begeleiden van de lancering van een nieuw product, het maken van content, het optimaliseren van websites, online campagnes of het coördineren van beursdeelname, het organiseren van trainingen of het verbeteren van de customer journey. Het draait allemaal om het toevoegen van waarde voor onze klanten en het delen van kennis. Marketing zorgt ervoor dat het leven van onze gebruikers zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt.

“Het gave van mijn rol als Marketing Communicatie Manager voor CPX, is dat ik als generalist gebruik kan maken van de specifieke expertises van mijn collega’s uit het Enstall marketing team.”

Thijs Smudde

Marketing Communication Manager

“Werken bij Enstall betekent voor mij meegroeien met de organisatie en aan de slag gaan met mijn eigen ambities.”

Arwin ter Beek

Online Marketing Manager

“For me working at Enstall Marketing means that I have the great opportunity to combine my creative and commercial mindset every single day.”

Anne Brandt

Training & Exhibition Manager Europe

Check our current vacancies in
Marketing