Sales

Bij Enstall doen we er alles aan om onze klanten in het zonnetje te zetten. Op een effectieve en efficiënte wijze samenwerken met onze klanten draagt ten slotte in belangrijke mate bij aan het versnellen van de wereldwijde energietransitie. Hoe eenvoudiger de installatie op het dak, hoe meer zonnepanelen gelegd kunnen worden. Onze Sales teams in Europa en de Verenigde Staten delen gedrevenheid en toewijding, ze doen er alles aan hun klanten te kennen en op hoogte te zijn van hun wensen, en samen een strategisch partnership op te bouwen.

Onze Sales collega’s zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor het succes van de afdeling. Of het nu gaat om het sluiten van een deal, een gesprek met een operationeel manager om zijn of haar uitdagingen beter te begrijpen, of het oplossen van een probleem voor een installateur. Onze Sales teams en Sales Support teams gaan hand in hand. Uiteindelijk draait het om de inzet, het opbouwen van relaties en betrokkenheid van de gehele afdeling.

“Working at Enstall gives me great pleasure and the opportunity to become an expert!”

Sinan Erki

Sales Manager

“Werken voor Esdec voelt voor mij niet als werken. Al jaren mag ik met ontzettend veel plezier en leuke collega’s onderdeel zijn van Esdec.”

Melanie Paarhuis

Sales Director Europe

“Na het afstuderen ben ik bij Esdec gaan werken en werd ik verwelkomd door een warm team. Ik ben blij dat Esdec mij alle mogelijkheden geeft om mij verder te ontwikkelen in de sales.”

Sam Spijker

Sales Support Employee

Check our current vacancies in
Sales