Sourcing & Quality

Het succes van Enstall begint bij een gestructureerd en gecontroleerd inkoopproces. Het team van Sourcing & Quality vormt een belangrijke schakel in het inkoopproces. Vaak wordt samengewerkt met de afdeling Product Management in het uitwerken en optimaliseren van de kostenspecificaties van nieuwe producten.

Ze begeleiden alle inkoop gerelateerde zaken rondom nieuwe producten en productwijzigingen, en zijn betrokken bij de eerste levensfase van een nieuw product. De regie om eventuele kwaliteits- en/of beschikbaarheidsproblemen op te lossen, is bij deze afdeling in vertrouwde handen. Ook coördineert het team de volledige overdracht van projectinkoop naar de standaardomgeving wat bijdraagt aan een soepele transitie van ontwikkelproject naar serieproductie.

Naast het optimaliseren van de prestaties van leveranciers op het gebied van kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en kosten, is het team ook verantwoordelijk voor het vastleggen van een second source strategie. Bovendien draagt het team zorg voor het succesvol realiseren van de ISO14001 en ISO9001 certificeringen in Nederland.

“Ik hou van de dynamische omgeving en het gevoel van teamwerk binnen onze afdeling. Het is geweldig om samen met onze partners producten van hoge kwaliteit te leveren.”

Philip Tyrrell

Quality Engineer

“Als Sourcing Manager binnen Enstall is er elke dag een uitdaging om het groeipotentieel verder vorm te geven. Ik ben trots om voor dit mooie bedrijf te mogen werken.”

Ina Schouwink

Sourcing Manager

“Binnen Enstall heb ik een prettige en inspirerende omgeving gevonden. Het is een organisatie die mij uitdaagt om me verder te ontwikkelen en door te groeien”

Bernard de Dreu

Project Buyer

“Ik wil groeien in mijn vak en bij Enstall is alles gericht op groei, een professionele en betrokken werkgever die mensen de ruimte geeft om te groeien.”

Hilko Pruntel

Sourcing Manager

Check our current vacancies in
Sourcing & Quality