Technical Support

Onze collega’s die in Europa en de Verenigde Staten verantwoordelijk zijn voor technische ondersteuning, maken onderdeel uit van de technische ruggengraat van de organisatie. Ons team van Project Engineering werkt op dagelijkse basis aan ingewikkelde berekeningen van dakbelastingen, ze zijn betrokken bij verkoopgesprekken en delen hun technische visie. Indien nodig inspecteren ze op locatie bij projecten waar een probleem of schade is ontstaan.

Bij Technical Support heb je zowel contact met klanten als interactie met collega’s van andere afdelingen. Het team biedt technische ondersteuning tijdens de offertefase en gedurende de gehele projectfase.

Onze supportteams zien het als een uitdaging om ingewikkelde technische problemen op te lossen, zonder het commerciële aspect uit het oog te verliezen. Ze zorgen ervoor dat waardevolle feedback van klanten met zorg wordt behandeld, wordt gedeeld in de organisatie, en waar nodig gebruikt in toekomstige oplossingen.

Maar het gaat ook om het simpelweg beantwoorden van een telefoontje, het vinden van een snelle oplossing voor een projectprobleem of een klant begeleiden bij het verkennen van onze Calculator software.

“Bij afdeling Technical Support staat de interne en externe klant centraal. Het geeft mij extra energie om iedereen te kunnen helpen. Geen dag is hetzelfde bij Enstall”

Roger Huwae

Teamlead Technical Support

“Werken bij Esdec ervaar ik als zeer positief vanwege de uitdagingen, de vooruitstrevende werkcultuur en de kans om bij te dragen aan duurzame energieoplossingen.”

Ronald Geluk

Project Engineer

“Bij CPX kan ik alles vinden wat ik zoek in een leuke, uitdagende baan.“

Arjen Harberink

Manager Application Engineer

Check our current vacancies in
Technical Support